Rubriek zonder verhalen

Categorie: Naseizoen 2021 Gepubliceerd: woensdag 15 september 2021 Geschreven door Kuiko
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Wie had kunnen denken dat bij het "aanmaken" van een nieuw seizoen - na voorheen maandelijkse rubrieken, daarna in 4 grote rubrieken - er in 2021 slechts drie met verhalen gevuld zouden raken?

Ik in elk geval niet, maar het vierde deel van het seizoen zal behalve dit bericht waarschijnlijk leeg blijven. Ziekte heeft me ondanks een heel goed bericht toch te zwaar te pakken. Tot het einde van het jaar zal ik een zware behandeling moeten ondergaan die teveel herstel eist om te kunnen gaan Mortelen. Van een van mijn "vaste companen" hoor ik dat er helaas ook niet zo heel veel gezien wordt en is. De juvies zijn in alle windrichtingen getraind om sucsesvolle jagers te worden maar vooral niet in de buurt van het spottersveldje. Dat is jammer, maar daar heeft niemand invloed op.

Ik twijfel al een paar seizoenen over het doorgaan met deze website en het schrijven van verhalen die steeds vaker op elkaar gaan lijken. Zoals ik er nu tegenaan kijk wil ik die keuze niet laten be├»nvloeden door de ziekte die me nu nog te pakken heeft. Graag wil ik er het volgende seizoen weer zo snel mogelijk bij zijn. Misschien wel met een heel andere kijk op de dingen die gebeuren. En als die nog steeds boeiend zijn voor een ander om ze te lezen... waarom niet? 

Ik beloof niks... maar ik sluit ook niks uit ;)

 

Hits: 526